FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poslovi Horwath HTL Zagreb za turizam Crne Gore i Rumunjske

Autor: tmis
ZAGREB, 17. studenog 2010. (Hina) - Zagrebačka konzultantska tvrtka za područje turizma, hotelijerstva i industrije slobodnog vremena Horwath HTL Zagreb izradila je Analizu utjecaja turističkih smještajnih kapaciteta Crne Gore na ekonomiju države i lokalne zajednice, dok je slijedom pobjede na javnom natječaju počela izrađivati Marketing plana turizma Rumunjske 2011.–2015., izvijestili su danas iz te tvrtke.

Horwathova Analiza utjecaja turističkih smještajnih kapaciteta Crne Gore na ekonomiju države i lokalne zajednice predstavljena je na nedavnom 2. festivalu investicija i nekretenina u Budvi.

Ta je analiza pokazala da hotelijerstvo predstavlja ekonomski najvažniji dio turističkog gospodarstva u Crnoj Gori te da treba poticati održiv razvoj hotelskih objekata visoke kvalitete, kao i da bi Crna Gora do 2020. trebala imati ukupno 250 tisuća kreveta u svim smještajnim kapacitetima pri čemu bi se udjel hotelskih kapaciteta sa sadašnjih 13,2 posto povećao na više od 35 posto.

U vezi izrade Marketing plana turizma Rumunjske iz Horwatha ističu da su taj posao dobili na međunarodnom javnom natječaju rumunjskog Ministarstva turizma i regionalnog razvoja, koje tim planom osim marketinških tehnika želi dobiti i objektivnu ocjenu tržišnog potencijala i definiranja konkurentskih prednosti Rumunjske u turizmu.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙