FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 17. studenoga 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Promet teče po mokrim i sliskim kolnicima u većem dijelu Hrvatske. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, Gorskom kotaru i Slavoniji, posebice na dionicama autocesta: A 1, od Otočca do tunela Sveti Rok, A 3 Bregana-Lipovac, od Nove Gradiške do Slavonskog Broda, te na A 6 Rijeka-Zagreb, od tunela Pod Vugleš do čvora Bosiljevo. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog radova na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno. U smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, vozi se jednim trakom kroz tunele Javorova Kosa i Pod Vugleš u smjeru Zagreba. Na autocesti A 1, od 10 sati pa do sutra navečer u 20 sati (18. studenog), promet će teći jednom cijevi tunela Mala Kapela, dvosmjerno, zbog radova. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t. Do 17. prosinca, zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova. Danas posljednji trajekt iz Splita prema Starom Gradu na Hvaru isplovit će u 20,45, umjesto u 20,30 sati. Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - U kopnenim krajevima prevladavat će oblačno, povremeno uz slabu kišu. Na Jadranu djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Mjestimice će biti kiše te lokalnih pljuskova i grmljavine. Vjetar većinom slab, a na Jadranu će puhati umjereno jugo. Najviša temperatura između 10 i 15, na Jadranu od 16 do 19 °C.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙