FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Dan otvorenih vrata FER-a

Autor: mbur
ZAGREB, 5. studenog 2010. (Hina) - Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) organizira danas i sutra Dane otvorenih vrata na kojima će se budućim studentima - maturantima zainteresiranima za upis na taj fakultet predstaviti studiji, nastavni planovi i dostignuća na pojedinim područjima te uvjeti za upis.

FER prvi put u svojoj 90-godišnjoj povijesti organizira Dane otvorenih vrata, i to danas od 15 do 18 sati, a u subotu od 10 do 13 sati. Tijekom dva dana održavat će se prezentacije, a predstavit će se zavodi i laboratoriji tog fakulteta.

"Svrha je manifestacije kroz izravnu i neposrednu komunikaciju sa sudionicima, potencijalnim studentima i njihovim roditeljima predstaviti naš fakultet, studijske programe i uvjete studiranja", izjavio je dekan Nedjeljko Perić.

Predstavljen je i promotivni film o FER-u, a prodekan za nastavu Davor Petrinović upoznao je roditelje i buduće brucoše, kojih se svake godine upiše oko 650, s uvjetima upisa, pravilima studiranja, preddiplomskim studijima, pripremama za ispite i drugo.

FER ima 12 zavoda i 50 laboratorija, rekao je Petrinović, dodajući da na tom fakultetetu studira 5000 studenata, a radi oko 500 ljudi. Pohvalio se da 23 posto međunarodnih projekata na zagrebačkom Sveučilištu pripada FER-u.

(Hina) xmb ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙