FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Saborski Odbor za turizam s gostima tajlandskog parlamenta

Autor: ista
ZAGREB, 5. studenog 2010. (Hina) - Članovi Odbora za turizam Hrvatskoga sabora primili su u službeni posjet izaslanstvo Odbora za turizam tajlandskog parlamenta, priopćeno je u petak iz Hrvatskog sabora.

Nevenka Marinović, članica Odbora za turizam Hrvatskoga sabora, pozdravila je u ime saborskog Odbora goste iz Tajlanda te istaknula da je turizam u Hrvatskoj strateška grana koja se temelji na prirodnim ljepotama i resursima.

Hrvatska strateški promatra razvoj još jedne grane gospodarstva vezane uz turizam, a to je ekološka poljoprivreda i proizvodnja zdrave hrane, nastavila je te zaključila da Hrvatska ima prirodne preduvjete za razvijanje turizma, ali ključ svakog uspjeha u turizma ipak je ljudski faktor.

Članovi tajlandskog odbora za turizam istaknuli su želju za jačanjem suradnje u području turizma između dvije države. Hrvatska je vrlo popularna turistička destinacija u Tajlandu i jedina prepreka za dolazak još više gostiju iz Tajlanda u Hrvatsku je ta što Hrvatska nema generalno diplomatsko predstavništva u Tajlandu pa građani po vizu čak trebaju ići u Indoneziju, nastavlja se u priopćenju te dodaje da su zamolili da Hrvatska razmotri mogućnost otvaranja svog generalnog predstavništva u Bangkoku.

Nevenka Marinović istaknula je da će Hrvatska svakako razmotriti ovaj prijedlog, prema priopćenju.

(Hina) xpp ynab

An unhandled error has occurred. Reload 🗙