FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar na dan dolaska srpskog predsjednika Tadića

Autor: vsik
VUKOVAR, 4. studenog 2010. (Hina) - U Vukovaru, na dan dolaska srbijanskog predsjednika Borisa Tadića, prijepodne protječe mirno, stanovnici obavljaju svakodnevne poslove, policija se nalazi na određenim lokacijama u gradu, a veći dio građana na pitanje što očekuju od posjeta srpskog predsjednika Tadića kažu da im treba posla, a ne politike.

Poslije 10 sati kod Vodotornja okupio se manji broj članova HSP-a s predsjednikom Danijelom Srbom koji tim skupom, kako kaže želi izraziti protest što hrvatska politika ne vodi interesa o nacionalnim svetinjama.

Danije Srb rekao je kako HSP ima tri glavne zamjerke dolaska predsjednika Borisa Tadića Vukovaru. Prva je, ističe, što se radi o neslužbenom posjetu te što se posjetom Vukovaru i Paulin Dvoru stavlja znak jednakosti vezano za žrtve velikosrpske agresije. Srb je dodao kako se srpski predsjednik Tadić treba ispričati, a ne izraziti žaljenje za sve ono što se dogodilo u Hrvatskoj koja je bila napadnuta od srpskog agresora, dodavši kako se prije predsjednika Tadića hrvatskom narodu i hrvatskim žrtvama trebao ispričati SDSS i osobno Vojislav Stanimirović koji je u vrijeme agresije bio na čelu grada Vukovara.

Uz cestu kod vodotornja članovi HSP-a koji stalno pristižu te se skupina povećava, nose transparente na kojima između ostalog piše "Pardon nije dovoljan", "Nisi dobro došao", "Zašto neslužbeno", "Isprika, a ne žaljenje".

(Hina) xvsik ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙