FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Automobil u kukuruzištu s mrtvim mladićem - bez opasnosti

Autor: vhor
KARLOVAC, 27. listopada 2010. (Hina) - Automobil u kukuruzištu u karlovačkom prigradskom naselju Mekušju, u kojem je mrtvo tijelo mladića i na kojem su polijepljene poruke "danger" i 'hidrogen sulfid', otvorili su toksikolozi zagrebačkog Zavoda za javno zdravstvo "Andrije Štampara" te svojim uređajima nisu očitali taj inače vrlo otrovan plin.

Tako je i prije nego je automobil s oznakama opasnosti otvoren, u kojem je bilo mrtvo tijelo 20-godišnjeg Karlovčanina L.T., utvrđeno da nema opasnosti za djelatnike interventnih služba i građane, doznaje se od zapovjednika karlovačkog JVP-a Roberta Hranilovića.

Rečeno nam je da je hidrogen sulfid, ako ga je i bilo u automobilu, već ishlapio te da mjesto događaja i širi prostor nije otrovan, kazao je Hranilović.

Karlovačkoj policiji su u pomoć na očevid došli i djelatnici Centra za kriminalističko vještačenje "Ivana Vučetića" te se sada prikupljaju svi dokazi i tragovi.

Dežurni sudac istražnog centra Ivan Perković kazao je za Hinu da treba utvrditi je li riječ o samoubojstvu mladića ili se sumnja na nasilnu smrt, o čemu očekuje obavijest policije, kazao je.

(Hina) xvhor yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙