FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: pritvoren maloljetnik koji je bacio bombu na policijsku postaju

Autor: zjur
SPLIT, 20. listopada 2010. (Hina) - Dežurni istražni sudac Županijskog suda u Splitu odredio je jednomjesečni pritvor 17-godišnjem mladiću koji je danas popodne priveden zbog općeopasne radnje bacanja bombe na solinsku policijsku postaju i zbog posjedovanja marihuane koja mu je pronađena u motociklu, doznaje se na županijskom sudu.

Na sudu je obrazloženo kako je pritvor određen zbog bojazni da maloljetnik ne ponovi kazneno djelo s obzirom na to, neslužbeno se doznaje, da je do sada u nekoliko navrata već prijavljivan zbog prometnih prekršaja, ali i zbog posjedovanja droge i krađa.

Sedamnaestogodišnjak je u nedjelju u 7,12 sati bacio ručnu bombu na parkirališni prostor solinske policijske postaje u Zvonimirovoj ulici. U eksploziji nije bilo ozlijeđenih, a oštećena su četiri službena i pet civilnih vozila. Kako se neslužbeno doznaje, policiju je do mladića doveo otisak prsta na tragovima bombe, a kao motiv je naveo utjecaj alkohola. Ručnu je bombu bacio dok je vozio motocikl vraćajući se kući iz noćnog provoda.

(Hina) xzjur ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙