FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Raspisan natječaj za stipendiranje darovitih studenata

Autor: ista
ZAGREB, 21. listopada 2010. (Hina) - Sveučilište u Zagrebu raspisalo je natječaj za dodjelu novčane potpore iz Fonda za stipendiranje darovitih studenata za novu akademsku godinu, izvijestio je danas sveučilišni ured za odnose s javnošću.

Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti preddiplomskih i integriranih te diplomskih studija koji su prvu godinu studija upisali 2007./2008., 2008./2009. ili 2009./2010, a prosjek im je ocjena najmanje 4,5 i nisu ponavljali niti jednu godinu studija te su položili sve upisane predmete do kraja tekuće akademske godine.

Fond za stipendiranje darovitih studenata dodijelit će 102 stipendije, a pri vrjednovanju prispjelih molba u prednosti će biti studenti više godine studija s višim prosjekom ocjena računatim na dvije decimale. Ako je prosjek ocjena jednak, kriteriji pri odabiru bit će socijalno stanje studenta i nadnevak kad je položio zadnji ispit.

Stipendije od tisuću kuna isplaćivat će se u mjesečnim obrocima. Pritom, pravo na stipendije nema student koji se stipendira iz nekoga drugog programa.

Natječaj je otvoren do 5. studenoga 2010. Odluka o dodjeli stipendija bit će objavljena na oglasnim pločama sastavnica te na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙