FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rukomet - Pretučen Irfan Smajlagić

Autor: dlug
SARAJEVO/ZAGREB, 18. listopada 2010. (Hina) - Hrvatskog rukometnog stručnjaka i trenera sarajevske Bosne Irfana Smajlagića tijekom treninga u nedjelju navečer fizički je napao igrač Bosne, Makedonac Risto Arnaudovski, a zbog zadobivenih ozljeda u predjelu vrata Smajlagić je primljen u bolnicu.

"Zahvaljujući prisebnosti Smajlagića i pomoćnog trenera Danijela Riđića spriječen je veći incident. O svemu navedenom obaviještena je Prva policijska uprava, koja je i sastavila zapisnik. Risto Arnaudovski je usmeno od kluba zatražio raskid ugovora, a priopćeno mu je da će se o tome izjasniti Upravni odbor, a ne trener Smajlagić", objavljeno je u službenom priopćenju RK Bosna BH Gas.

Iz bosanskohercegovačkog prvaka su dodali kako će o incidentu službeno obavijestiti sve nadležne institucije (Rukometni savez BiH, EHF, Makedonski rukometni savez).

Prošloga tjedna Smajlagić nije uvrstio Arnaudovskog na popis putnika za gostovanje u rumunjskoj Constanti u susretu 4. kola Lige prvaka, već ga je zbog "nezalaganja na treninzima i utakmicama" prebacio u drugu momčad.

Hrvatski zlatni olimpijac iz Atlante 1996. preuzeo je Bosnu u srpnju prošle godine. U hrvatskoj reprezentaciji je godinama bio prvi suradnik Line Červara što je rezultiralo zlatnim medaljama na svjetskom prvenstvu u Portugal (2003) i olimpijskim igrama u Ateni (2004) te srebrom na svjetskom prvenstvu u Tunisu (2005).

Bosna je jedan od suparnika CO Zagreba u skupini D Lige prvaka, a prvi susret ovih kluboa u Sarajevu završio je neodlučenim rezultatom (26-26).

(Hina) xdl yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙