FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rukomet: HSV - Savenhof 33:24, šest golova Lackovića

Autor: dlug
HAMBURG, 14. listopada 2010. (Hina) - U susretu četvrtog kola B skupine Lige prvaka rukometaši HSV-a su u Sporthalle u Hamburgu pobijedili švedski IK Sävehof 33:24 (16:14).

HSV je predvodio hrvatski reprezentativac Blaženko Lacković sa šest golova, dok su Domagoj Duvnjak i Igor Vori dodali po dva gola. Najefikasniji igrač u švedskom sastavu bio je Jakobsson sa 5 pogodaka.

Bila je to druga pobjeda Hamburga i treći poraz švedskog sastava. Na ljestvici skupine vodi Kolding sa šest bodova, na drugom mjestu je Veszsprem također sa šest bodova, ali slabijom razlikom pogodaka, dok HSV drži treću poziciju sa četiri boda, ali i utakmicom više.

Večeras su odigrane još dvije utakmice. Ruski Čehovski Medvedi su pobijedili švicarski Kadetten Schaffhausen 38:35 i preuzeli vodstvo na ljestvici skupine C sa sedam bodova. Na drugom mjestu je Valladolid s dva boda manje, dok treću poziciju drži Pick Szeged. Upravo će ove dvije momčadi igrati međusobno u subotu.

U skupini D je odigrana utakmica između HCM Constante i Bosne, a slavila je rumunjska momčad 26:25 (16:12). Bila je to prva pobjeda Constante i treći poraz Bosne koju vodi hrvatski stručnjak Irfan Smailagić. U skupini D natječe se se i hrvatski prvak Croatia osiguranje Zagreb kojeg u subotu očekuje dvoboj protiv vodećeg Ciudad Reala.

Španjolci vode sa maksimalnih šest bodova, dok CO Zagreb ima bod manje. Flensburg je treći sa četiri boda.

(Hina) xdl ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙