FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za ponedjeljak, 18. listopada.

Autor: vkla
ZAGREB, 17. listopada 2010. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za ponedjeljak, 18. listopada.

MOSKVA - Predsjednik Hrvatskog sabora, koji boravi u posjetu Rusiji, sastat će se u Moskvi s s predsjednikom Državne Dume, donjeg doma ruskog parlamenta, Borisom Grizlovom, zamjenikom predsjednika gornjeg doma, Vijeća Federacije, Andrejem Toršinom i predsjednikom Odbora za vanjsku politiku Državne Dume Konstantinom Kosačovom.

SPLIT - Slovenski ministar vanjskih poslova Samuel Žbogar i počasni konzul Slovenije u Splitu Branko Roglić otvorit će nove prostorije Generalnog konzulata Republike Slovenije. Nakon svečanosti otvorenja, ministar Žbogar i hrvatski ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković održat će bilateralni sastanak, a ranije će se susresti s hrvatskim i slovenskim gospodarstvenicima te sa splitsko-dalmatinskim županom Antom Sanaderom.

SARAJEVO - Glavni haaški tužitelj Serge Brammertz stiže u posjet Bosni i Hercegovini (do 20. listopada).

DEAUVILLE, Francuska - Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy sastat će se s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel i ruskim predsjednikom Dmitrijem Medvedevim kako bi razgovarali o sigurnosnim pitanjima i odnosima između tri države te predstojećem summitu G20 u Seulu (do 19. listopada).

Dežurni:

Noć: Tomislav Delač

Prijepodne: Domagoj Janković

Poslijepodne: Darko Vlahović

Navečer: Srđan Baković

Telefon: 00385 1 4808645

Telefax: 00385 1 4808822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xvk ysd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙