FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: najavljen 15. međunarodni sajam SASO

Autor: pgas
SPLIT, 13. listopada 2010. (Hina) - Na 15. međunarodnom sajmu SASO, koji će se od 20. do 24. listopada održati u Splitu, predstavit će se gotovo 1500 izlagača iz 15 zemalja, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare organizatora toga sajma, tvrtke Sajam Split.

Direktorica te tvrtke Sanja Vuković Veić ističe kako će se sajam ove godine održati na osam posto manjoj površini nego prošle, ali i da to neće umanjiti njegovu kvalitetu. "Sajam SASO zadržat će vodeće mjesto među sajmovima u Hrvatskoj", ustvrdila je.

Organizatori naglašavaju i kako je na ovogodišnjem sajmu SASO ostvarena iznimno dobra suradnja s njemačkim gospodarstvenicima koji će imati skupnu izložbu, a skupnu će izložbu imati i gospodarstvenici iz Bosne i Harcegovine.

Sajam SASO obuhvaća nekoliko specijaliziranih međunarodnih sajmova - 15. sajam graditeljstva, 15. sajam drvne i metalske industrije, 15. sajam alata i opreme, 12. sajam obrtništva i male privrede, 11. sajam elektronike, energetike i telekomunikacija, 5. sajam financija – SAFIR te 3. sajam ekologije – SEKO.

U sklopu sajma održat će se i tradicionalne gospodarske konferencije, kao što su dan arhitekata, dan građevinara, dan ekologije, a prvi će se put, najavljuju organizatori, održati i dvije nove konferencije - gospodarski međunarodni susreti i dan zavarivanja.

Pokrovitelji 15. međunarodnog sajma SASO su hrvatski predsjednik Ivo Josipović, hrvatska vlada, Splitsko-dalmatinska županija i grad Split, a po najavama organizatora, sajam bi 20. listopada trebao otvoriti predsjednik Josipović.

(Hina) xpgas ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙