Tako je u posljednjih nekoliko mjeseci 400 tisuća eura uloženo u osuvremenjivanje tehnologije i nabavu novih strojeva, od pojedinih faza čišćenja, obrade do pripreme pilića za fazu pakiranja, dok je 50 tisuća eura uloženo u obnovu linije za kombinirano klanje pilića i purana.
Sva oprema i sustav njena funkcioniranja usklađena je sa strogim europskim normama, što je bio uvjet dobivanja izvoznog broja, koji ta tvornica u Sv.Petru u Šumi posjeduje od siječnja ove godine.
Nova linija ima kapacitet 4.000 pilića na sat, a svaki pilić od početka linije do ulaska u tunel za hlađenje prođe 190 metara tekuće vrpce za samo 20 minuta.
Pileće je meso isključivo iz vlastite proizvodnje, uzgojeno na vlastitim ili kooperantskim farmama.
Uz to ulaganje, doznaje se iz Purisa, u tijeku su i ulaganja u obnovu farmi te temeljita obnova pogona za preradu purećeg mesa.