FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 20. prosinca 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Babina Greda i Županja na 267. kilometru u smjeru istoka vozi se jednim trakom, zbog prometne nesreće. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u većem dijelu unutrašnjosti, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Magla smanjuje vidljivost u Slavoniji, ima je i na dionicama autoceste A3 Bregana-Lipovac između Nove Gradiške i Lipovca. Zbog radova, zatvorena je dionica autoceste A7 između čvorova Sveti Kuzam i Šmrika. Danas od 8 do 17 sati bit će zatvorena državna cesta D512 Makarska-Ravča kroz Gornje Igrane. Obilasci su dionicom Makarska-Dubci-Šestanovac-Ravča ili kroz tunel Sveti Ilija, a samo za osobna vozila moguć je obilazak i županijskom cestom ŽC6199 Kozica-Gornje Igrane. Zbog razminiranja, u vremenu od 8 do 16 sati povremeno se zatvara državna cesta D422 na dionici Zračne luke Zemunik. Vozila se propuštaju po 15 minuta svakog punog sata. Na graničnom prijelazu Bajakovo kolona teretnih vozila na izlasku duga je oko tri kilometra. Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok. Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna.

ZAGREB - U većini kopnenih krajeva ujutro i dio prijepodneva magla i niski oblaci, zatim sredinom dana djelomice sunčano, a prema kraju dana većinom oblačno, uglavnom u zapadnoj unutrašnjosti ponegdje uz mogućnost za malo kiše. Na Jadranu promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima mjestimice sa slabom kišom, i to uglavnom na riječkome području. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, a na Jadranu umjereno i jako jugo, poslijepodne će slabiti. Najviša dnevna temperatura zraka od 4 do 9, a na Jadranu između 13 i 17 stupnjeva Celzijusa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙