FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za srijedu, 11. prosinca

ZAGREB, 11. prosinca 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 11. prosinca koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - U sklopu konferencije "Internacionalizacija inovacija i poduzetništva", koju organizira Poslovno-inovacijska agencija Republike Hrvatske (BICRO), bit će dodijeljeno 15 milijuna kuna za 50 projekata iz BICRO programa provjere inovativnog koncepta. Kako je najavljeno, otvorenju konferencije nazočit će i potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Branko Grčić, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras te ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović (9 sati, Hotel Sheraton).

ZAGREB - Sjednica Odbora za informiranje, informatizaciju i medije Hrvatskog sabora. Na predloženom dnevnom redu je izvješće o radu Upravnog vijeća Hine za 2012. godinu; utvrđivanje prijedloga odluke o imenovanju dijela članova Nadzornog odbora HRT-a te rasprava o inicijativi glavnog ravnatelja HRT-a vezano za izvješća glavnog ravnatelja, Nadzornog odbora i Programskog vijeća HRT-a za 2013. godinu (13,30 sati, dvorana Josipa Jelačića, Hrvatski sabor).

ZAGREB - Okrugli stol "Predstečajne nagodbe: od velikih očekivanja do velikih razočaranja" održat će se u organizaciji časopisa Banka u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca i Hrvatskom udrugom banaka. Očekuje se sudjelovanje predstavnika Visokog trgovačkog suda, Financijske agencije, nekih banaka i tvrtki. Po zadnjim podacima Fine, predana su 5.662 prijedloga za otvaranje predstečajne nagodbe s ukupnim iznosom prijavljenih obveza od 51 milijarde kuna. Do sada je prihvaćen plan financijskog restrukturiranja u 1.242 predmeta, a na trgovačkim sudovima sklopljeno je 526 nagodbi (11 sati, Novinarski dom).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙