FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 29. studenoga

ZAGREB, 29. studenoga 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 29. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Nastavak 10. sjednice Hrvatskog sabora. Zasjedanje se nastavlja raspravom o prijedlogu Zakona o provedbi Uredbe o postojanim organskim onečišćujućim tvarima, kojim se hrvatsko zakonodavstvo usklađuje sa zakonodavstvom Europske unije (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg Svetog Marka 6).

ZAGREB - Forum mladih SDP-a Zagreb održat će u podne na Trgu bana Jelačića akciju Flash mob u povodu referenduma o ustavnoj definiciji braka, koji će se održati 1. prosinca. Stotinjak članica i članova Foruma mladih ispisat će svojim tijelima "PROTIV" i stajati pet minuta, od čega jednu minutu zviždeći, nakon čega će se mirno razići. Akciji će nazočiti i predsjednik Foruma mladih SDP-a Hrvatske i saborski zastupnik Saša Đujić. (12 sati, Trg bana Jelačića).

ZAGREB - Konferencija za novinare udruge Vigilare, pod nazivom "Liječnici ZA ... mamu i tatu !", ispred Klinike za ženske bolesti i porode u Petrovoj. Na konferenciji će biti i liječnici te bolnice, i javno izreći svoje "ZA" glede nedjeljnoga referenduma o ustavnoj definiciji braka kao zajednice žene i muškarca. (12 sati, ispred Klinike za ženske bolesti i porode, Petrova 13).

ZAGREB - Konferencija Lezbijske grupe "Kontra", udruge "Rišpet" i Ženske mreže Hrvatske, na kojoj će s drugim inicijativama i organizacijama za zaštitu ljudskih prava najaviti detalje vezano za marš "Glasam protiv", osvrnuti se na referendum o ustavnoj definiciji braka, te pozvati sve građane i građanke da glasaju 'protiv' na referendumu 1. prosinca. (9,30 sati u LGBT centru, Petrinjska 27).

ZAGREB - Konferencija za novinare Koordinacijsko operativnog tima RH (KOT) te Organizacijskog odbora za prikupljanje potpisa referenduma "Vukovar - NE ćirilici" (11 sati, prostori Udruge specijalnih jedinica policije, Trg žrtava fašizma 1).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙