FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za subotu, 30. studenoga

ZAGREB, 30. studenog 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 30. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Socijaldemokratski forum žena SDP-a održava 13. izvještajno - tematsku skupštinu. U radu Skupštine sudjelovat će i predsjednik SDP-a Zoran Milanović (10,30 sati, hotel Four Points-Panorama).

ZAGREB - Udruge Kontra, Rišpet i Ženska mreža Hrvatske organiziraju marš "Glasam protiv" koji započinje okupljanjem na Cvjetnom trgu u 12 sati, nakon čega će se uputiti na Markov trg odakle će građane još jedanput pozvati da na referendumu o ustavnoj definiciji braka glasaju protiv. Osim u Zagrebu, skupovi za poziv da se na referendumu glasa protiv, održat će se i u Puli, Rijeci i Splitu.

ZAGREB - Tradicionalnim paljenjem prve adventske svijeće na glavnom zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića kod Manduševca i ove će se godine obilježiti početak Došašća. Službu riječi – obred paljenja prve svijeće na adventskom vijencu predvodit će mons. Alessandro d'Errico, apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj i zamjenik biskupa vikara za Grad Zagreb mons. Zvonimir Sekelj, te župnik Župe Sv. Marije mons. Zlatko Golubić. Kao i svake godine svečanosti će nazočiti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (17 sati).

ZADAR - Utakmica 18. kola Prve HNL Zadar - Istra 1961 (15 sati, stadion u Stanovima).

Dežurni na desku FaH-a:

Damir Senčar

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙