FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PGŽ: pola milijuna kuna za projekte socijalne skrbi i samozapošljavanja

RIJEKA, 2. prosinca 2013. (Hina) - Primorsko-goranska županija objavila je danas natječaj za financiranje projekata iz područja socijalne skrbi i samozapošljavanja mladih s ukupnim fondom od 470.000 kuna, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u županijskoj upravi.

Po riječima pročelnice Upravnog odjela za socijalnu politiku i mlade Dragice Marač, ove godine neće se pomagati samo rizičnim skupinama mladih, invalidima i stradalnicima Domovinskog rata, nego će se dodijeliti i novac za samozapošljavanje mladih i socijalno zadrugarstvo. Moguće je odobriti pojedinačno do 50.000 kuna ili sufinancirati programe do 50 posto, a natječaj je otvoren do 20. prosinca.

Zamjenica župana Marina Medarić najavila je novi petogodišnji ugovor o sufinanciranju čišćenja mora eko-brodicama.

Naručitelji čišćenja su Ministarstvo zaštite okoliša i Primorsko-goranska i Istarska županija, a svi će osigurati 230.000 kuna po brodu.

S obzirom na mnoge moguće onečišćivače u Primorsko-goranskoj županiji, bit će angažirana tri broda čistača, rekla je Medarić.

Rad turističkih ambulanti, njih 12 na otocima i obali, te rad hitne službe na autocesti Rijeka-Zagreb ocijenila je zadovoljavajućim.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙