FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Komadina pozvao glasače da glasuju protiv

RIJEKA, 29. studenog 2013. (Hina) - Predsjednik Županijske organizacije SDP-a Primorsko-goranske županije i potpredsjednik te stranke Zlatko Komadina s današnje je konferencije za novinstvo pozvao građane da izađu na nedjeljni referendum i glasuju, kako je rekao, protiv diskriminacije manjina.

Ni jedna manjina ne može izglasati svoja prava, to mora za njih učiniti većina, naveo je Komadina. Ustav treba štititi prava, a ne ih ograničavati, dodao je. Ocijenio je da SDP nije zakazao u kampanji protiv referenduma.

"Nemam dojam da smo zakazali, pa ja sam SDP, svi ministri koji o tome govore su SDP. Naš politički stav je apriori jasan, mi smo ljevičari, a ljevičarima je imanentna solidarnost", kazao je.

Na pitanje zašto već tri mjeseca nije sazvan Glavni odbor SDP–a, čime je prekršen statut stranke, je li razlog tome bježanje od konflikta u slučaju Kolarić, Komadina je odgovorio "Mislim da se samo čeka dovršetak izbornog ciklusa u cijelom SDP-u. Ne bih rekao da se bježi od ikakvog konflikta, pa tijela stranke se nikad ne sazivaju samo zbog pojedinaca, makar pojedinci i bili tema na sjednici".

Najavio je izbornu konvenciju županijskog SDP-a 15. prosinca na kojoj će se okupiti 200 delegata i cijeli politički vrh PGŽ-a. Birat će se tri potpredsjednika i sedam članova predsjedništva te 51 član županijskog odbora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙