FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 5. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Na autocesti A1 kroz tunele Sveti Rok i Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Na nadvožnjaku u čvoru Sveti Rok vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju. Na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara vozi se dvosmjerno, sjevernim kolnikom. Za pojačanog prometa moguća je vožnja u koloni, vozače u HAK-u mole za strpljenje. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunele Pod Vugleš i Javorova Kosa vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Jače naoblačenje, zatim i kiša očekuje se prijepodne na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana, u Gorskome kotaru i Lici, a poslijepodne će se proširiti na ostatak Jadrana i sjeverozapadno područje. Najviše kiše uz mogućnost grmljavine očekuje se poslijepodne u sjevernoj Dalmaciji. U Podravini, Slavoniji i Baranji djelomice, a prijepodne i pretežno sunčano. Vjetar slab, u istočnim i sjevernim krajevima do umjeren jugoistočni, a na Jadranu prijepodne većinom umjereno, zatim jako, na otvorenom moru i olujno jugo. Najviša temperatura uglavnom između 11 i 16, na Jadranu od 16 do 21 stupnjeva Celzijusa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙