FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pakrac: ugovor o realizaciji projekta uzgoja ljekovitog bilja

PAKRAC, 10. listopada 2013. (Hina) - Poduzetnički centar Pakrac potpisao je danas s partnerima ugovor o realizaciji projekta uzgoja i prerade ljekovitog bilja vrijedan 149.584 tisuće eura, koji se financira sredstvima Europske unije.

Ugovor o projektu Herb garden coop (ljekoviti vrt), koji se realizira u okviru IPA programa, potpisali su predstavnici Poduzetničkog centra Pakrac, Grada Pakraca, Centra za tehnološki razvoj iz Slavonskog Broda te požeški i slavonskobrodski područnim uredi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Njime se, kako je istaknuto na konferenciji za novinare održanoj tom prigodom, osigurava zapošljavanje dugotrajno nezaposlenih osoba i nezaposlenih pripadnika nacionalnih manjina u Požeško-slavonskoj i Brodsko-posavskoj županiji.

Gradonačelnik Pakraca Davor Huška izjavio je da su Grad Pakrac i Pouzetnički centar pripremili za fondove Europske unije devet novih projekata ukupno vrijednih 500 milijuna kuna.

Poduzetnički centar Pakrac u posljednje je čwtiri godine realizirao 47 projekata vrijednih više od 43 milijuna kuna. Projekti su namjenjeni korisnicima iz cijele Hrvatske i realiziranim sredstvima fondova Europske unije i Svjetske banke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙