FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 23. srpnja

ZAGREB, 23. srpnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 23. srpnja.

ZAGREB - Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Branko Grčić sastat će se s državnim ministrom za trgovinu i investicije Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske Lordom Greenom. Nakon sastanka, koji počinje u 15,40 sati u Banskim dvorima, predviđene su izjave za medije.

Lord Green će u Novinarskom domu održati i predavanje na temu "Stimuliranje gospodarskog rasta - primjeri iz Velike Britanije" te iznijeti svoju ekspertizu o poticanju gospodarskog rasta i kreiranja novih radnih mjesta na primjeru Velike Britanije (17,30 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Predstavnici Hrvatskog saveza udruga proizvođača mlijeka (HSUPM) održat će konferenciju za novinare na kojoj će, kako je najavljeno, govoriti o propasti proizvođača mlijeka te najaviti daljnje aktivnosti (11,00 sati, Hrvatska poljoprivredna komora, Ulica grada Vukovara 78).

NOVIGRAD - Ministar turizma Darko Lorencin boravit će u Istarskoj županiji gdje će se susresti s gradonačelnikom Novigrada Anteom Milosem i direktoricom TZ Novigrad Vesnom Ferenac, a izjave za novinare nakon tog sastanak predviđene su u 10,15 sati (Hotel Maestral, Terre bb). Nakon toga, ministar će sudjelovati u radu izvršnog odbora Kamping udruženja Hrvatske na kojem će se razgovarati o važnost kampinga u turizmu Hrvatskoj, stanju ovogodišnje sezone te rješenjima problematike kampinga. Nakon sastanka predviđena je konferencija za novinare (11,45 sati, Kamp Sirena, Tere 6).

SISAK - Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić u sklopu posjeta Sisačko-moslavačke županije obići će radove na željeznici i cestama na sisačkom prometnom pravcu te prisustvovati porinuću broda za obilježavanje i nadzor vodnog puta "Una".

Dežurne urednice:

prijepodne: Nevenka Brčić

poslijepodne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙