FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 17. srpnja

ZAGREB, 17. srpnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 17. srpnja.

ZAGREB - Hrvatski zavod za zapošljavanje (HZZ) na završnoj će konferenciji predstaviti aktivnosti i rezultate projekta "Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška". HZZ je započeo s provedbom projekta u lipnju 2011., a projekt se sastoji od dvije komponente - ugovora o uslugama, vrijednost 2,4 milijuna eura, i ugovora o nabavi roba, vrijednosti 1,3 milijuna eura. Svrha projekta je razviti unaprijeđen ICT sustav HZZ-a s ciljem pružanja boljih i kvalitetnijih usluga klijentima te podržati razvoj sustava cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja (10,30 sati, Hotel Esplanade, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - Otvara se Hotel Puntijar ugostiteljske obitelji Puntijar čime se obilježava i 175 godina ugostiteljske tradicije te zagrebačke obitelji. Hotel ima 34 soba i tri apartmana tematski uređenih sadržajima iz zagrebačke prošlosti. Uoči otvaranja održat će se konferencija za novinare (15,00 sati, Hotel Puntijar, Gračanska cesta 67).

ZAGREB - Tržišna vrijednost svih vrijednosnih papira uvrštenih u depozitorij Središnjeg klirinškog depozitarnog društva (SKDD) u prvoj polovici ove godine povećana je za nešto manje od 2,5 posto, dok je samo tržišna vrijednost dionica povećana za oko 2 posto, pokazuju podaci iz mjesečne statistike SKDD-a. Tržišna vrijednost svih 1.104 vrijednosnica iz depozitorija SKDD-a na kraju lipnja iznosila je 330,8 milijardi kuna i bila je za 2,42 posto ili 7,8 milijardi viša nego na kraju 2012. godine. U tome je tržišna vrijednost dionica, koja je na kraju lipnja iznosila 238,8 milijardi kuna, u prvih šest mjeseca ove godine u odnosu na kraj 2012. porasla za 1,8 posto ili za 4,2 milijarde kuna.

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙