FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 19. srpnja

ZAGREB, 18. srpnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 19. srpnja.

ZAGREB - Ured Svjetske banke u Zagrebu održat će prezentaciju izvještaja Svjetske banke o stanju u hrvatskom željezničkom sektoru i izazovima s kojima se suočava te mogućnostima razvoja. Svjetska banka izradila je ovaj izvještaj 2012. kako bi doprinijela planu restrukturiranja Hrvatskih željeznica, koji je Vlada započela u to vrijeme. Izvještaj bi trebao poslužiti i kao svojevrsna preporuka različitim sudionicima u željezničkom sektoru s ciljem jačanja i ubrzanja reformi kako bi se hrvatski željeznički sektor uspješno nosio s izazovima i prilikama koje donosi ulazak u EU. Na prezentaciji će sudjelovati i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić (10,45 sati, Ured Svjetske banke, Radnička cesta 80/IX).

ZAGREB - Svečano otvorenje Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK), koji predstavlja središnje mjesto pružanja novih usluga profesionalnog usmjeravanja i razvoja karijere Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje. S novim modelom rada omogućena je dostupnost informacija o cjeloživotnom profesionalnom usmjeravanju i razvoju karijere svim građanima. Otvorenju CISOK Centra u Zagrebu prisustvovat će i ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić (10,00 sati, Pučko otvoreno učilište Zagreb, Ulica Grada Vukovara 68).

ZAGREB - Turističko vijeće Hrvatske turističke zajednice (HTZ) na svojoj će sjednici razmatrati strateški marketinški plan hrvatskog turizma za razdoblje 2014. do 2020., te odluke o dodjeli potpora za manifestacije u ovoj godini, kao i potporama turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima itd. (11,00 sati, HTZ, Iblerov trg 10/IV).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙