FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik: završen projekt WEB PoSt

DUBROVNIK, 18. srpnja 2013. (Hina) - Na dubrovačkom Sveučilištu danas je dodjelom priznanja i nagrada završen projekt WEB PoSt - web stranice poduzetnicima od studenata.

Riječ je o projektu koji su zajednički realizirali Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Dubrovnik i dubrovačko Sveučilište u cilju pomoći poduzetnicima iz Dubrovačko-neretvanske županije te u kategoriji malih tvrtki u dodjelu prezentacija na web-u te studenti odjela za elektrotehniku i računarstvo dubrovačkog sveučilišta kojima je na taj način omogućeno stjecanje prakse.

Rektorica dubrovačkog sveučilišta prof. dr. Vesna Vrtiprah kazala je kako je ovaj projekt početak suradnje s Gospodarskom komorom i dubrovačkim gospodarstvom, a u cilju kvalitetnijeg povezivanja gospodarstvenika i studenata dubrovačkog sveučilišta.

Projekt je trajao od veljače do lipnja a izrađeno je 15 web stranica za male tvrtke dubrovačko-neretvanske županije. Prvu nagradu dobio je student Ivan Bender za web stranicu za tvrtku Fabula ragusea iz Dubrovnika, drugu Marijan Žitnik za web stranicu za tvrtku Dingač-trgovina i proizvodnja vina s Pelješca, a treću Marko Raše za web stranicu za tvrku Marinović-Konavle.

Predsjednica Županijske komore Terezina Orlić za jesen je najavila novi sličan projekt s dubrovačkim sveučilištem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙