FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završen biciklistički ultramaraton Ovčara-Dubrovnik

DUBRONVIK, 3. srpnja 2013. (Hina) - U Dubrovnik je danas stiglo jedanaest biciklista, članova Biciklističke druge Brod čime je završen 5. Memorijalni biciklistički ultramaraton Ovčara - Dubrovnik.

Biciklisti su startali 28. lipnja s Ovčare i vozili ukupno pet i pol dana preko Vinkovaca, Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Okučana, Novske, Kutine, Popovače, Siska, Petrinje, Gline, Vojnića, Karlovca, Duge Rese, Senja, Starigrada, Paklenice, Zadra, Šibenika, Splita, Makarske, Ploča Stona i Slanog i oko 12,30 danas stigli u Dubrovnik.

Memorijalni biciklistički ultramaraton Ovčara - Dubrovnik ima za cilj odati počast palim braniteljima i žrtvama Domovinskog rata i najviše pogođenim dijelovima Hrvatske.

Također, jedan od ciljeva je povezati županije panonske i jadranske Hrvatske te potaknuti regionalni razvoj, turizam i suradnju na svim područjima gospodarskog i društvenog života.

Na cilju u Dubrovniku sudionike su dočekali predstavnici TZ Grada Dubrovnika, nakon čega su biciklisti otišli na izlet žičarom na brdo Srđ, na mjesto herojske obrane Dubrovnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙