FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren hotel Puntijar u Zagrebu

ZAGREB, 17. srpnja 2013. (Hina) - Poznata zagrebačka ugostiteljska obitelj Puntijar otvorila je danas u podsljemenskoj zoni hotel Puntijar, ukupne površine veće od 2000 četvornih metara, sa ukupno 35 soba i popratnim sadržajima, poput kavane, sobe za sastanke i teretane.

Time je ta obitelj ujedno obilježila i 175 godina obiteljske ugostiteljske tradicije, koja je po riječima zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, prepoznata ne samo u Zagrebu nego i šire.

Investitor i vlasnik hotela je Zlatko Puntijar i njegova obitelj, koja je šesta generacija koja se bavi ugostiteljstvom i turizmom. Iako nije želio otkriti visinu investicije u hotel Puntijar naglasio je da nije mala, da iznosi više od milijun eura i da je velik dio tih sredstava iz kvalitetnog kredita banke.

Hotel Puntijar je obiteljski mali hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice.

Hotel se gradio tri godine, a odlikuje ga bogata zbirka od 700 umjetnina odnosno slika hrvatskih umjetnika i fotografija iz obiteljskog naslijeđa kao i restaurirani antikni namještaj.

Gradonačelnik Bandić na otvaranju je rekao kako taj hotel u sebi krije sve ono s čime je Zagreb obogatio EU a to je povijesno, kulturno i obiteljsko naslijeđe.

Otvorenju je prisustvovao i pomoćnik ministra turizma Robert Pende te predstavnici Hrvatske obrtničke i zagrebačke obrtničke komore.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙