FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GEN-I povećao sniženje s 10 na 12,5 posto

ZAGREB, 18. lipnja 2013. (Hina) - Slovenska tvrtka GEN-I objavila je danas da bilježi veliki interes građana i malih poduzetnika za njihovu ponudu za opskrbu električnom energijom, a reagirajući na ponude konkurenata najavila je povećanje sniženja u odnosu na cijene HEP-a s 10 na 12,5 posto.

GEN-I je jučer predstavio svoju ponudu "Jeftinija struja", u kojoj nudi niže cijene električne energije u odnosu na HEP-ove, jamči ugovorene cijene najmanje do kraja 2015. godine, a po kalkulacijama koje su iznijeli, oni koji se odluče za tu tvrtku do kraja srpnja u ovoj bi godini mogli računati i na smanjenje računa za struju i do 30 posto.

Od jučer u 12 sati, kada je ta ponuda predstavljena, samo u 24 sata broj poziva u pozivni centar GEN-I je dosegnuo gotovo 4.000, a broj posjeta na internetskim stranicama tvrtke veći je od 10.000, priopćeno je danas iz GEN-I.

Dodaju i kako neprestano dolaze novi upiti na e-adresu tvrtke i prvi dan nakon predstavljanja "Jeftine struje" bilo ih je čak 240, a zaprimili su i 330 upita od strane različitih organizacija i institucija, kućanstava te malih poduzetnika.

Svoju ponudu za kućanstva danas je predstavila i tvrtka RWE Energija koja kućanstvima nudi tri ugovorna modela s popustima na cijene za isporuku električne energije od 5 posto, 7 posto i 10 posto za prvu godinu, a ugovore li ih online nude i dodatni popust od 2 posto na standardni proizvod te 150 kuna bonusa.

Iz GEN-I kao ključnu razliku u odnosu na danas danas predstavljenu konkurenciju navode da u GEN-ovoj ponudi kupci nemaju nikakvih ugovornih obveza, a prvi mjesec je besplatan, čak i u slučaju da se korisnik odmah nakon toga želi vratiti starom opskrbljivaču ili prijeći kod drugog.

Također, GEN-I daje jamstvo da se cijene neće mijenjati naviše do kraja 2015. godine, već samo postoji mogućnost njihovog spuštanja, navodi se u priopćenju i dodaje kako se to dogodilo već danas s promjenom sniženja u odnosu na postojeće cijene HEP-a s 10 posto na sadašnjih 12,5 posto.

Ponuda vrijedi i za sve koji su već jučer predali zahtjeve, ističu iz GEN-I iz kojeg ponavljaju kako ušteda do kraja ove godine može doseći i do 30 posto, kad se zbroje niži troškovi struje od 12,5 posto i vrijednost promotivne akcije tijekom koje je novim korisnicima prvi mjesec struja besplatna.

Tvrtka GEN-I na hrvatskom tržištu u posljednje četiri godine električnom energijom već opskrbljuje velike hrvatske tvrtke, grad Zagreb i druge gradske uprave i institucije. Planovi tvrtke za hrvatsko tržište su opskrbljivati 20.000 potrošača do kraja ove godine, 50.000 potrošača već sljedeće godine, a za tri godine pridobiti 17 posto tržišnog udjela.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙