FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 11. lipnja

ZAGREB, 11. lipnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 11. lipnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Potpisivanje Sporazuma o promjeni visine plaća zaposlenih u državnim i javnim službama između Vlade i sindikata državnih i javnih službi (15 sati, Vlada RH, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Konferencija "Sigurnost Europske unije i njezinih vanjskih granica nakon ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju" na kojoj će sudjelovati predstavnici MUP-a, ministarstava pravosuđa, financija, gospodarstva kao i predstavnici Vrhovnog suda i Državnog odvjetništva te policijski službenici iz Granične policije Bosne i Hercegovine i Nacionalne policije Mađarske (Amfiteatar Ravnateljstva policije, Ilica 335, 9 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen projekt Škole 2.0 Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNet, koji je ovih dana Europska komisija proglasila jednom od triju najinovativnijih inicijativa u kategoriji - Inicijative za obrazovanje i istraživanje (10 sati, Velika dvorana Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Donje Svetice 38). O samom projektu i njegovu značaju za Hrvatsku govorit će ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, šef delegacije EU-a za Hrvatsku Paul Vandoren, pomoćnik ministra uprave Darko Parić, predsjednik Vijeća HAKOM-a Dražen Lucić te ravnatelj CARNeta Zvonimir Stanić.

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu Dana otvorenih vrata udruga 2013. koji će se održati diljem Hrvatske od 12. do 15. lipnja (11 sati, Informacijski centar Europske unije u RH, Trg žrtava fašizma 6). O programu manifestacije koja ove godine okuplja više od 430 udruga iz svih područja djelovanja u Hrvatskoj, a provodi se u sklopu Europske godine građana 2013, govorit će ravnatelj Ureda Vlade RH za udruge Igor Vidačak, voditeljica Informacijskog centra Delegacije EU u RH Avis Beneš, koordinatorica Hrvatske alijanse Europske godine građana Mirela Despotović te ambasadori Europske godine građana u Hrvatskoj Sanja Doležal i Gordan Kožulj. Cilj Dana otvorenih vrata udruga je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj, posebice one koji se financiraju iz javnih izvora.

ZAGREB - Otvorenjem izložbe "Portugalska putovanja i susret civilizacija" počinje četverodnevna manifestacija Dani Portugala (18 sati, KIC, Preradovićeva 5).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne:Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙