FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za subotu, 25. svibnja

ZAGREB, 25. svibnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 25. svibnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - U povodu ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, Dan Hrvatskog sabora, 30. svibnja, po prvi put će se obilježiti manifestacijom "Dan otvorenih vrata Hrvatskog sabora", a građani će od 10 do 17 sati, bez posebne najave, moći posjetiti saborsku zgradu i izložbu eksponata iz povijesti saborovanja. Izložbu će u 11 sati posjetiti predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko (od 10 so 17 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Udruga CRO-ILCO će u povodu 30. godišnjice rada informirati građane o ranom otkrivanju bolesti raka i dijelit će perunike, a tom će događaju na Trgu P. Preradovića (Cvjetnom trgu) nazočiti i ministar zdravlja Rajko Ostojić (10,30 sati) i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (12 sati).

ZAGREB - Projekcijom filmova "Svijet je zabavan" Shemija Zarhina i "Vani u mraku" Michaela Mayera otvorit će se Tjedan izraelske kulture tijekom kojega će se hrvatskoj publici predstaviti izraelsko filmsko, plesno, likovno i glazbeno stvaralaštvo (19 sati, kino Europa, Varšavska 3).

Dežurni na desku FaH-a:

Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙