FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 26. svibnja 2013. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta.

ZAGREB - Američki glumac Charlie Sheen u svome najnovijem filmu zove se Carlos Estevez, što je zapravo njegovo pravo ime. Charlie Sheen rodio se prije 47 godina kao Carlos Estevez, a zbog glumačke karijere uzeo je umjetničko ime, poput svoga oca koji je također odbacio španjolsko prezime Estevez i prozvao se Martin Sheen. U najnovijem filmu "Machete Kills", koji na jesen stiže u kina, Charlie Sheen pojavljuje se ponovno kao Carlos Estevez. Na Facebook stranici filma Carlos Estevez, alias Charlie Sheen najavljuje svoju ulogu naoružan jurišnom puškom. Glumčevi djed i baka doselili su se iz Španjolske u Sjedinjene Države. Njihov sin, Ramon Antonio Gerardo Estevez, postao je poznati glumac imenom Martin Sheen. Dvoje od ukupno četvoro njegove djece, Charlie i Ramon, također su preuzeli prezime Sheen, a treći sin Emilio i kći Renee zadržali su svoja imena i prezime Estevez. Charlie, odnosno Carlos, sad je odlučio vratiti se obiteljskom imenu.

LONDON - Vjenčanica koju je nosila filmska zvijezda Elizabeth Taylor na svom prvom vjenčanju za nasljednika lanca hotela Conrada Hiltona 1950. godine bit će ponuđena na dražbi idućeg mjeseca, priopćila je aukcijska kuća Christie's. Jednostavna, ali elegantna satenska vjenčanica koju je dizajnirala hollywoodska dizajnerica Helen Rose za tada 18-godišnju Taylor boje je školjki kamenica i dugačka je do poda. Haljina je poklon MGM filmskih studija, a njezina je vrijednost procijenjena na 50.000 funti. Vjenčanju Taylor i Hiltona nazočile su tadašnje hollywoodske zvijezde Greer Garson, Gene Kelly, Ginger Rogers, Fred Astaire, Esther Williams i Van Johnson.

MOSTAR - Pastir iz hercegovačkog sela Vrba kod Gacka udavio je u petak popodne medvjeda koji ga je napao dok je čuvao stado ovaca, izvijestili su u nedjelju mediji u BiH navodeći da je 48-godišnjak zadobio tjelesne ozljede, ali je izvan životne opasnosti. Ovaj nesvakidašnji dvoboj dogodio se kada je medvjed utrčao među ovce, nakon čega je pastir povikao, a onda je životinja nasrnula prema njemu. On je u rukama imao sjekiru, no ubrzo mu je ispala. U silovitoj borbi medvjed ga je ugrizao na više mjesta po tijelu te ga ozlijedio pandžama. No, 48-godišnji pastir u jednom je trenutku uspio uhvatiti medvjeda za grkljan i unatoč tome što ga je, po njegovim navodima, silovito ozljeđivao pandžama uspio ga je udaviti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙