FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 20. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Posvuda se vozi uz povoljne vremenske uvjete, a posebna su ograničenja na dionicama gdje traju radovi. Zbog radova zatvorene su ceste: D1 između križanja prema Stubičkoj Slatini i čvora Mokrice i između čvorova Trakošćan i Đurmanec, D20 Sveti Križ-Prelog, D22 Možđenec-Sudovec, D27 Benkovac-Šopot (sa autoceste A1 prema Benkovcu izlazi se na čvoru Zadar II), D33 u Kninu, D35 Sveti Križ Začretje-Donja Šemnica, D41 u Vrbovcu, D42 Vrbovsko-Gomirje (zbog urušavanja mosta), D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D47 Novska-Lipik u Brestači, D205 Risvica- Dubrovčan, D523 Križišće-most Krk, D518 Osijek-Markušica-Gaboš-Jarmina, na dionici od nadvožnjaka u ulici kneza Trpimira (južna osječka obilaznica) do nerazvrstane ceste Brijest-Osijek. Pojačan je izlazak teretnih vozila na GP Pasjak. Ulazak osobnih vozila pojačan povremeno na Županji i Maclju. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Većinom sunčano. Oblačnije uz malo kiše uglavnom na sjevernom Jadranu i u gorskoj Hrvatskoj, a poneki je pljusak moguć i u središnjim krajevima te u sjevernoj Dalmaciji. Vjetar slab i umjeren jugozapadni i zapadni, na otvorenom moru sjevernog Jadrana mjestimice i jak, a ujutro na jugu Jadrana još sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura od 19 do 24 Celzijeva stupnja, u gorju ponegdje malo niža.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙