FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 23. travnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni te skliski u većem dijelu zemlje, a magla smanjuje vidljivost na dionicama autoceste A1 između Karlovca i Bosiljeva 2 te od tunela Mala Kapela do čvora Otočac, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK). Upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te na moguće odrone zemlje i kamenja na cestama u gorju. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunele Pod Vugleš i Javorova Kosa u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj zbog radova između 30. i 33. kilometra vozi se dvosmjerno (zapadnim kolnikom). Na autocesti A1 zbog radova u desnoj cijevi tunela Sveti Rok, zatvoren je vozni trak. Do 26. travnja za sav promet zatvorena je državna cesta D121 na predjelu raskrižja Kapela (skretanje za otok Murter). Obilazno se iz smjera Šibenika i Zadra vozi preko Tribunja i Ivinja, a obratno iz smjera Murtera. Do 5. svibnja za sav promet zatvorena je dionica državne ceste od petlje Gubaševo do križanja kod dvorca "Gjalski". Promet je preusmjeren na županijsku cestu Zabok-PavlovecZabočki -Gubaševo-Veliko Trgovišće.Danas, 23. travnja od 8 do 16 sati u Rijeci će se zbog radova u Osječkoj ulici voziti uz privremenu prometnu signalizaciju (čvor Škurinje- stanica za tehnički pregled Škurinje).

Zbog poplave prekinut je promet na državnoj cesti D414 u Stonu, na Pelješcu.

ZAGREB - U većini krajeva djelomice ili pretežno sunčano. Više oblaka u Dalmaciji, osobito južnoj, gdje će još povremeno biti kiše, a ponegdje su mogući i pljuskovi s grmljavinom. Vjetar u unutrašnjosti uglavnom slab, mjestimice umjeren jugozapadni. Na Jadranu slabo i umjereno, na jugu ponegdje i jako jugo, a ujutro na sjevernom dijelu istočnjak i bura. Najviša dnevna temperatura većinom od 16 do 22 stupnja Celzija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙