FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 19. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog magle je smanjena vidljivost na dionici autoceste A 1 između tunela Mala Kapela i Otočca. Zbog radova zatvorene su ceste: D1 između križanja prema Stubičkoj Slatini i čvora Mokrice i između čvorova Trakošćan i Đurmanec, D20 Sveti Križ-Prelog, D22 Možđenec-Sudovec, D27 Benkovac-Šopot (sa autoceste A1 prema Benkovcu izlazi se na čvoru Zadar II), D33 u Kninu, D35 Sveti Križ Začretje-Donja Šemnica, D41 u Vrbovcu, D42 Vrbovsko-Gomirje (zbog urušavanja mosta), D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D47 Novska-Lipik u Brestači, D205 Risvica- Dubrovčan, D523 Križišće-most Krk, D518 Osijek-Markušica-Gaboš-Jarmina, na dionici od nadvožnjaka u ulici kneza Trpimira (južna osječka obilaznica) do nerazvrstane ceste Brijest-Osijek. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Katamaran na liniji Ubli-Vela Luka-Hvar-Split isplovljuje iz luke Ubli u 7,30 sati, iz Vela Luke u 8,30 a iz Hvara u 9,.45 sati. Trajekt na liniji Vis-Split isplovljuje iz luke Vis u 8 sati.

ZAGREB - U unutrašnjosti prijepodne većinom sunčano. Na Jadranu djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, a osobito u Istri i na riječkom području već prijepodne može ponegdje biti kiše. Sredinom dana i poslijepodne uz prolazno jače naoblačenje mjestimice se očekuju pljuskovi i grmljavina, najprije na sjevernom Jadranu, a kasno poslijepodne i navečer u unutrašnjosti. Vjetar slab do umjeren jugoistočni, poslijepodne jugozapadni, na Jadranu prijepodne umjereno i jako jugo, poslijepodne će okrenuti na umjeren sjeverozapadni, na sjevernom Jadranu jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka od 23 do 28 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙