FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Božo Galić (HDZ) ponovno vukovarsko-srijemski župan

VUKOVAR , 19. svibnja 2013. (Hina) - Dosadašnji vukovarsko-srijemski župan Božo Galić (HDZ) koji nakon prebrojanih više od 50 posto glasova vodi u izbornoj utrci za novi mandat sa 68,22 posto zahvalio je biračima koji su prepoznali htjenje i dosadašnji rad HDZ-a i njegovih koalicijskih partnera.

Galić, kandidat koalicije HDZ-HSS-HSP AS-HSLS-DC-PSS-BUZ za župana Vukovarsko-srijemske uvjerljivo vodi ispred protukandidatkinje koalicije SDP-HSU-HNS-Zelena lista-Bošnjačka demokratska stranka Hrvatska (BDSH) Anice Birač (SDP) te će po svemu sudeći novi mandat župana izboriti već u prvom krugu

Galić je rekao i kako koalicija predvođena HDZ-om "dobro stoji" u cijeloj Vukovarsko-srijemskoj županiji, a trebala bi imati i najveći broj vijećnika u Županijskoj skupštini.

Prema podacima DIP-a, nakon prebrojanih više od 50 posto glasova, Božo Galić vodi sa 68,22 posto prema 19,72 posto Anice Birač.

"Malo mi je žao što nisam uspjela, međutim građani su odlučili da ih i dalje vodi politika koja ih je vodila zadnjih dvadeset godina. Sretna sam ako sam kao žena dala poticaj i drugim ženama da se aktivno uključe u politiku", kazala je Hini Anica Birač.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙