FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDZ u Splitu počeo prikupljati potpise potpore

SPLIT, 20. travnja 2013. (Hina) - U splitskoj Marmontovoj ulici započelo je danas prikupljanje potpisa potpore građana HDZ-ovim kandidatima za gradonačelnika Vjekoslavu Ivaniševiću i župana splitsko-dalmatinskog Zlatku Ževrnji kojemu su oni i osobno nazočili te se u družili sa Splićanima.

Početku prikupljanja potpisa u Marmontovoj ulici u Splitu nazočila je u Amerikanka zadarskih korijena Luciana C. Profaca, bivša voditeljica ureda guvernera Kalifornije Arnolda Schwarzeneggera. Ona je u predizbornoj kampanji HDZ-a za predstojeće lokalne izbore angažirana kao stručnjakinja za politički marketing, rekli su dužnosnici splitskog HDZ-a.

Kandidat za gradonačelnika Vjekoslav Ivanišević je novinarima izjavio kako mu je izravna komunikacija s građanima od velike važnosti jer na taj način prenosi svoju poruku, ali istodobno dobija i povratne odgovore građana.

Na upit što mu građani najčešće govore, Ivanišević je kazao da spominju temeljne odrednice – "čuvajte nam vjeru, pazite na mlade i brinite se o običnom čovjeku“.

Kandidat za župana Zlatko Ževrnja je istaknuo kako mu građani najčešće poručuju da gospodarski uspjeh koji je kao načelnik općine Dugopolje postigao stvaranjem tamošnje poslovne zone preslika i na razinu splitsko-dalmatinske županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙