FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik: Andrić kampanju ocijenio korektnom

DUBROVNIK, 17. svibnja 2013. (Hina) - Kandidat koalicije HDZ-HSP-dr. Ante Starčevića-HSLS-a za gradonačelnika Dubrovnika, Teo Andrić, ocijenio je danas korektnom kampanju za predstojeće lokalne u Dubrovniku.

"Dosadašnja kampanja u Dubrovniku protekla je u fer i korektnom ozračju", rekao je Andrić, dodavši kako su on i njegovi suradnici obišli sva gradska područja te poslušali sve konkretne primjedbe prijedloge i probleme Dubrovčana.

Osvrnuvši se na kampanju aktualnog dubrovačkog gradonačelnika Andre Vlahušića, istaknuo je kako je Vlahušić "u tehničkom dijelu svojega mandata potrošio jako puno novaca poreznih obveznika".

"Dijelimo zabrinutost sugrađana jer ne znamo o kojim se iznosima točno radi i u kakvom ćemo stanju zateći gradsku blagajnu. Zato ne obećavamo velike i nerealne projekte, i to ćemo sigurno ispuniti", rekao je Andrić.

Na završnoj konferenciji za novinare sudjelovali su i nositelj liste HDZ-ove koalicije za dubrovačko Gradsko vijeće Niko Bulić te druga na toj listi, potpredsjednica HDZ-a Dubravka Šuica.

Bulić je rekao da je lista kojoj je na čelu "spoj mladosti i iskustva" i da je na njoj čak 11 žena.

Šuica je ocijenila kako su protekle četiri godine prošle u SDP-ovu i HNS-ovu neuspješnom upravljanju Dubrovnikom. Dodala je kako trenutačni gradonačelnik nije učinio ništa dobro po čemu će ga se pamtiti, kao što i Kukuriku koalicija nije učinila ništa u dosadašnjemu mandatu na čelu hrvatske države.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙