FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Andrić: kaos u Dubrovniku zbog Vlahušićeva predizbornog trika

DUBROVNIK, 23. travnja 2013. (Hina) - Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Dubrovnka Teo Andrić danas je upozorio na totalni kaos u Gradu Dubrovniku i totalni kolaps nastao proteklih dana zbog radova na dubrovačkim prometnicama, koje je ocijenio predizbornim trikom aktualnog gradonačelnika.

Andrić je na konferenciji za novinare kazao kako je riječ o čistoj manipulaciji i čistom predizbornom triku aktualnog gradonačelnika Andra Vlahušića koji u tri i pol godine nije radio ništa, a u 6 mjeseci je otvorio dvadesetak gradilišta.

"Dopuštam da mi neko priča bajke posljednjih šest mjeseci o Dubrovniku kao najvećem gradilištu gdje će se rekonstruirati sve postojeće ulice i riješiti promet, ali ne mogu vjerovati da taj netko vjeruje da ja vjerujem u te bajke", kazao je Andrić dodajući kako građani Dubrovnika svakodnevno osjećaju posljedice tih bajki.

Teo Andrić pozvao je gradonačelnika Vlahušića da prestane s radovima jer, kazao je, od 160 milijuna kredita koliko je utrošio za radove na dubrovačkim prometnicama, onaj koji ga naslijedi u gradonačelničkoj fotelji morat će vratiti 360 milijuna kuna kako bi popravio sve ono što je upropašteno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙