FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kandidat Andrić (HDZ): Vlahušić vodi grad nezakonito

DUBROVNIK, 6. svibnja 2013. (Hina) - Kandidat za gradonačelnika Dubrovnika koalicije HDZ-a, HSP-a dr. Ante Starčevića i HSLS-a Teo Andrić na današnjoj je konferenciji za novinare predočio zapisnik o inspekcijskom nadzoru nad aktima grada koji je provelo Ministarstvo uprave, a po kojemu, kako je ustvrdio, gradonačelnik Vlahušić grad vodi nezakonito.

Akti nad kojima je proveden inspekcijski nadzor su odluka o koeficijentima za izračun plaća te pravilnik o unutarnjem ustroju Gradske uprave. Zapisnik Ministarstva uprave grad je primio 13. studenoga 2012. i puna je četiri mjeseca skrivan od javnosti, rekao je Teo Andrić i dodao da Andro Vlahušić nije uklonio utvrđene nezakonitosti u zakonski propisanom roku, nego je grad nastavio voditi na osnovi nezakonitih općih akata.

Kandidat za gradonačelnika Andrić i nositelj koalicijske liste za Gradsko vijeće Niko Bulić te potpredsjednica HDZ-a Dubravka Šuica danas su rekli da će njihov stožer Gradskome izbornom povjerenstvu poslati prigovor i zbog nepravilnosti u vođenju kampanje sadašnjega gradonačelnika. Kako su rekli, zadnjih 20-ak dana na autobusima javnoga gradskog prijevoza otisnut slogan "Pobijedimo zajedno", a riječ je o neplaćenoj protuzakonitoj promidžbi u javnom prostoru.

Nositelj koalicijske liste Niko Bulić rekao je kako je lista sastavljena po europskim pravilima te da će se boriti da interesi građana uvijek budu na prvome mjestu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙