FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSLS: riječki HDZ je pod patronatom riječkoga SDP-a

RIJEKA, 16. svibnja 2013. (Hina) - Riječki HDZ gotovo je cijelo vrijeme pod patronatom riječkoga SDP-a, poručio je danas predsjednik Vijeća HSLS-a Primorsko-goranske županije Čedomir Dundović, na predstavljanju stranačkih kandidata s liste za riječko Gradsko vijeće.

Kao najvećeg krivca za pad Rijeke i županije zadnjih godina u više područja Dundović nije označio vladajući SDP, nego HDZ. "U riječkom HDZ je na vlasti tzv. trgovačka frakcija koja je pod kontrolom SDP-a", rekao je.

"Zbog svih tih interesnih sprega HDZ je u Rijeci samo rezervna i blijeda varijanta SDP-a", dodao je Dundović.

Nositeljica liste HSLS-a za riječko Gradsko vijeće Suzana Jurin navela je da su čak 85 posto kandidata na listi osobe koje do sad nisu bile u HSLS-u ili se uopće nisu aktivno bavile politikom, a dio su i nestranačke osobe.

Od smjernica razvoja Rijeke, po programu HSLS-a, izdvojila je nužnost izgradnje sveučilišne bolnice i dodatnih sadržaja u sveučilišnom kampusu, rješavanje prometnih problema u Rijeci, povećanje broja parkirnih mjesta te zaštitu potrošača od prekomjerne naplate usluga komunalnih društava.

HSLS na lokalne izbore u Rijeci i županiji izlazi samostalno i to samo s listama za gradsko vijeće i županijsku skupštinu, a ne i s kandidatima za gradonačelnika i župana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙