FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla smanjuje vidljivost u unutrašnjosti

ZAGREB, 8. svibnja 2013. (Hina) - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u unutrašnjosti te na autocestama, priopćio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog magle vidljivost je smanjena na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva te Gospića i Svetog Roka, na A2 Zagreb-Macelj između Jankomira i Krapine, na A3 Bregana-Lipovac između Bregane i Križa te na A4 Zagreb-Goričan između Zagreba i Brezničkog Huma.

HAK obavještava i da će danas od 8 do 18 sati biti zatvorena državna cesta Slatina-Čađavica, od kružnog toka na obilaznici Slatine do Markova. Teretna vozila obilaze pravcem Slatina-Našice-Donji Miholjac prema Osijeku i obratno. Obilazak za osobna vozila je od kružnog toka u Slatini do Nove Bukovice – na županijskoj cesti do Čađavice i dalje prema Miholjcu.

Zbog radova se vozi dvosmjerno na autocesti A1 kod čvora Otočac i između odmorišta Jasenice i Marune te na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Križ.

Do subote, 18. svibnja u 5 sati zatvorena je Sljemenska cesta, na dijelu od "Stare Lugarnice" prema Stubičkim Toplicama.

Do 20. svibnja, od 7 do 20 sati, bit će zatvorena županijska cesta Slunj -Cetingrad u mjestu Bogovolja, zbog razminiranja. Vozila će se propuštati prvih 15 minuta svakog punog sata.

Do 10. Svibnja, od 7 do 19 sati, bit će zatvorena državna cesta Pleternica-Slavonski Brod u mjestu Bilice. Obilazak iz smjera Pleternice za Slavonski Brod ide rutom Frkljevci-Zagrađe-Bilice i obrnuto.

Zbog visokog vodostaja rijeke Mure zatvoren je granični prijelaz Sveti Martin na Muri i dio županijske ceste 2245 od mosta u Svetom Martinu na Muri do graničnog prijelaza.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja, a trajekti i katamarani plove redovito, kažu u HAK-u.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙