FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Muzur: Komadina nema kapacitet za pokretanje razvojnih projekata

RIJEKA, 25. travnja 2013. (Hina) - Kandidat za primorsko-goranskog župana koalicije PGS-Akcija mladih-Liburnijska stranka, nazvane "Zajedno za zavičaj", Amir Muzur ocijenio je na današnjoj konferenciji za novinare da kandidat za župana koalicije SDP-a i još šest stranaka Zlatko Komadina nema kapaciteta da pokrene razvojne projekte u županiji.

Neprihvatljivo je da je glavna poruka Komadinine kandidature "kontinuitet i stabilnost" jer time nitko ne može biti zadovoljan, rekao je Muzur.

"Mi nudimo suprotno, temeljitu promjenu načina rada u županiji", rekao je i dodao kako namjeravaju pokazati da nakon izbora, u slučaju njihove pobjede, županija može biti nadstranačka i djelovati u interesu svih.

Muzur je danas predstavio kandidate za svoje zamjenike - Jadranku Andrić-Maravić i Marija Alempijevića. Jadranka Andrić-Maravić je ekonomistica i ima višegodišnje iskustvo u području financija, rekao je Muzur.

Jadranka Andrić-Maravić istaknula je da je nezaposlena, ali ne i besposlena jer pomaže u izradi kandidatura za financiranje projekata iz fondova Europske unije za udruge.

Mario Alempijević je predsjednik političke stranke Akcije mladih, a u proteklome mandatu bio je županijski vijećnik. Naveo je da se u županiji već 20 godina isti projekti proglašavaju ključnima te je najavio njihovo rješavanje (zračna luka na Krku, centar Platak, automotodrom, problem odlaganja otpada).

Stalno se nude isti programi za rješavanje istih problema, a to govori da mjerodavne osobe u gradu Rijeci i županiji ne znaju kako riješiti ta pitanja. Zbog toga je red da se da drugima prilika da to riješe, rekao je Alempijević.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙