FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljeni kandidati HDZ-a za osječko-baranjske dožupane

OSIJEK, 18. travnja 2013.(Hina) - Kandidati HDZ-a za osječko-baranjske dožupane na lokalnim izborima bit će Sanja Rogoz-Šola, magistrica ekonomije i predsjednica HDZ-ove županijske Zajednice žena "Katarina Zrinski", te profesor osječkoga Poljoprivrednog fakulteta Zvonimir Štajner, izvijestilo je danas u Osijeku vodstvo županijskoga HDZ-a.

Kandidat stranke za župana Goran Ivanović rekao je na konferenciji za novinare da su kandidati za dožupane izabrani nakon detaljne selekcije te kako je u pitanju nova snaga HDZ-a koja se priprema za novo vrijeme.

Ustvrdio je kako je riječ o ljudima s novom vizijom koji će u toj županiji "pokušati stvoriti novi politički okvir" i s kojima HDZ može pobijediti na izborima 19. svibnja.

Istaknuo je kako Rogoz-Šola ima iskustva u radu na projektima financiranim iz europskih fondova. Dodao je kako je bitno imati stručne ljude koji će osigurati dotok tog novca nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju.

Također je rekao kako je Štajner stručnjak za poljoprivredu - gospodarsku granu koja je temeljni kamen te županije jer se jedino razvojem poljoprivrede mogu ostvariti dobri gospodarski rezultati.

Ivanović je zahvalio biračima na potpori na nedavnim izborima za Europski parlament, gdje je HDZ u županiji po broju glasova bio drugi, iza SDP-a, a na trećemu mjestu bio je HDSSB.

Rogoz-Šola i Štajner izrazili su zadovoljstvo što su u, kako su rekli, pobjedničkom timu HDZ-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙