FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 29. ožujka 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mokri te vlažni i skliski u većem dijelu zemlje dok magla smanjuje vidljivost na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, od vijadukta Bukovo do tunela Tuhobića. Zbog poplave zatvorene su županijske ceste ŽC5130 Zalužnica-Doljani i ŽC3253 Košutarica-Mlaka. Od 8 do 17 sati (osim nedjeljama) za sav promet zatvorena je državna cesta D44 na dionici Buzet-Roč, zbog radova. Obilazak je: Lupoglav-Pazin-Motovun-Buzet. Od 8 do 18 sati zbog radova zatvara se županijska cesta ŽC3094 Grubišno Polje-Velika Barna. Obilazak je: Veliki Zdenci-Pavlovac. U Zagrebu, zbog radova na sanaciji klizišta, Alejom Bologne od Aleje Seljačke bune prema Zaprešiću vozi se jednim trakom u dužini od 50 metara. Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 tona je danas od 15 do 23 sata, a zabrane nema na autocestama, te na državnoj cesti D 1. Ulazak putničkih vozila pojačan je na Bregani, a izlazak na Bajakovu. Promet teretnih vozila pojačan je na Bajakovu na izlazu. Svi trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Pretežno oblačno povremeno s kišom, glavnina prijepodne na sjevernom Jadranu, u Gorskome kotaru i Lici, drugdje sredinom dana i poslijepodne. Sunčanih razdoblja bit će samo mjestimice u Dalmaciji i istočnoj Slavoniji. Vjetar slab, a prijepodne u istočnoj Slavoniji i umjeren jugoistočni, u gorju jugozapadni. Na Jadranu će umjereno i jako jugo slabiti, zatim na sjevernom dijelu okrenuti na jugozapadnjak. Najviša temperatura većinom između 9 i 14, u Slavoniji i Dalmaciji od 14 do 18 stupnjeva Celzijevih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙