FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

ZAGREB, 27. veljače 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Jadranskom magistralom D8 zbog jake bure između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle - I. skupina vozila. U Gorskom kotaru mjestimice pada snijeg, a na kolniku autoceste A6 ima ga razmočenog između čvorova Vrata i Vrbovsko. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na dionici autoceste A1 između čvorova Jastrebarsko i Karlovac i od Bosiljeva do tunela Mala Kapela. Zimski su uvjeti pa je zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na pojedinim cestama u Gorskom kotaru, Lici, Hrvatskom primorju. Zbog odrona, Alejom Bologne u Zagrebu između podsusedskog tunela i čvora Jarek u smjeru Zaprešića vozi se jednim trakom. Trajekti i katamarani plove redovito. Danas, 27. veljače, zbog nogometne utakmice doći će do izmjene reda plovidbe. Trajekt Split-Vis isplovit će u 22 sata (umjesto u 18,30 sati), a trajekt Split-Stari Grad u 21,45 sati (umjesto u 20,30 sati).

ZAGREB - U unutrašnjosti oblačno s povremenim oborinama. Oborine će biti češće ujutro, pri čemu će većinom padati kiša, u Gorskome kotaru snijeg, a u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj mjestimice susnježica. Na Jadranu djelomice sunčano, a oblačnije uz malo kiše očekuje se prijepodne na sjevernome dijelu i na dubrovačkom području. U gorju i sjeverozapadnim krajevima puhat će prolazno umjeren sjeveroistočni vjetar, na sjevernom i srednjem Jadranu umjerena i jaka bura, a na južnom sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka između 3 i 8, a na Jadranu 9 i 14 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙