FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vrdoljak: ne želim banalizirati stvari oko Plinacroa

ZAGREB, 23. ožujka 2013. (Hina) - Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak rekao je danas kako ne želi banalizirati stvari oko Plinacra, već će reagirati nakon revidiranih izviješća poslovanja te tvrtke.

"Nećemo banalizirati politiku, a to je pitanje koje čujem već četiri mjeseca", kazao je Vrdoljak po završetku izbornog sabora HNS-a, odgovarajući na novinarsko pitanje hoće li biti smjena u Plinacru.

Napomenuo je kako će se argumentirani odgovori o Plinacrou dobiti nakon revidiranih poslovnih izviješća, a ne i provocirano od bilo kojeg naslova ili kvazi incidenta.

"Nakon revidiranih izviješća poslovanja ćemo reagirati kako smo i rekli prije četiri mjeseca", rekao je.

Upitan kako ocjenjuje preporuku koju je predložio predsjednik Republik Ivo Josipović o tome kako riješiti financijsku krizu i teško stanje u kojem se nalaze hrvatski građani, ministar Vrdoljak kazao je kako treba vremena da bi izanalizirao te smjernice.

"Ovo društvo može uspjeti samo ako smo svi zajedno i ne banaliziramo politiku i nismo populisti, nego ako svi zajedno pomognemo. Siguran sam da će predsjednik Josipović pomoći i vrlo ozbiljno ćemo izanalizirati sve što je rečeno i uzeti u obzir sve što je moguće te napraviti dobru stvar", zaključio je ministar Vrdoljak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙