FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kajin ne vjeruje predizbornoj anketi koja daje prednost Flegi: plaćena i lažna

PULA, 23. veljače 2013.(Hina) - Kandidat za istarskog župana Damir Kajin danas je u Puli za jučerašnju anketu agencije "Hendal int.",po kojoj će IDS-ov kandidat za župana Valter Flego u drugom krugu dobiti potporu 30,6 posto birača, a on 29,4, ustvrdio da je riječ o plaćenoj i lažnoj anketi.

Predstavnici SDP-a, HSU-a, SDSS-a i HSLS-a na današnjoj su konferenciji za novinare u Puli najavili zajednički nastup na idućim lokalnim izborima u Istarskoj županiji. Kandidat za župana Kajin je ocijenio kako je "šteta da se lokalni pisani mediji pretvaraju u IDS-ov bilten jer je jučerašnja objava ankete bio i pokušaj obmane predsjednika Josipovića koji je boravio u Istri".

"Anketa je imala za cilj i vršiti pritisak na premijera Milanovića i demotivirati izlazak građana Istre na birališta", ocijenio je Kajin

Po njegovim riječima, "za ekipu oko Jakovčića to je golemi ulog jer u pitanju je čak i sloboda pojedinaca koju bi netko mogao izgubiti, ako izgubi vlast."

Kajin tvrdi da je IDS-ova je politika pročitana i potrošena i na taj način, kako je rekao "ne može se voditi politika na ovim prostorima". "Pripremite se za primopredaju, ne potpisujte, ne rasprodajte, ne zapošljavajte" , poručio je Damir Kajin čelnicima IDS-a i Jakovčiću.

Povjerenica istarskog SDP-a Ada Damjanac poručila je kako je sve veći broj onih koji su spremni za promjene u Istri.

"U ovim promjenama svi zajedno smo partneri s istim ciljem. Ovo su partneri koji ne trguju s položajima, pozicijama i radnim mjestima već partneri koji će ostvariti istinske promjene za jednu bolju Istru" - naglasila je Ada Damjanac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙