FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 25. prosinca 2012. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 21 sat:

ATENA - Grčki nogometni prvoligaš Atromitos raskinuo je suradnju sa trenerom Dušanom Bajevićem (63) nakon što je u domaćem kupu ispao od drugoligaša Olympiakosa iz Volosa. Bajević je preuzeo atenski Atromitos ovog ljeta, a nakon 15. kola klub je na četvrtom mjestu u domaćem prvenstvu. No, zbog ispadanja u kupu Bajević je ponudio ostavku i u utorak je dogovoren sporazumni raskid ugovora. Legendarni igrač mostarskog Veleža u Grčkoj, s manjim prekidima, radi kao trener od 1988. godine, i izgradio je vrlo uspješnu trenersku karijeru. Osvojio je osam naslova grčkog prvaka, po četiri sa AEK-om i Olympiakosom. Bio je i trener PAOK-a, Arisa, te beogradske Crvene zvezde.

ABU DABI - Španjolski tenisač Rafael Nadal ipak neće nastupiti na egzibicijskom turniru u Abu Dabiju kojeg je otkazao zbog želučane viroze. Španjolac koji nije igrao od drugog kola Wimbledona u srpnju kada ga je porazio Čeh Lukas Rosol trebao je od 27. do 29. prosinca nastupiti na egzibicijskom turniru u Abu Dabiju."Sve je spremno, ali su mi liječnici zabranili da igram u Abu Dabiju zbog želučane infekcije i groznice",objasnio je Španjolac na svom profilu na Facebooku. "Imam veliku želju igrati posebno zato jer su me uvijek lijepo primili u Abu Dabiju. Oporavio sam se, moja su koljena dobro, ali ipak moram odustati. Žao mi je što sam razočarao navijače, ali se nadam da ću zaigrati iudće godine", dodao je Nadal.

LONDON - Trener engleskog prvoligaša Chelseaja Rafael Benitez izjavio je danas kako ne gubi nadu da bi njegova momčad mogla osvojiti naslov prvaka Engleske. Chelsea je u nedjelju visoko porazio Aston Villu sa 8-0, što je najveći poraz kojeg je taj klub doživio u svojoj 138 godina dugoj povijesti. "Igrači su bili puni samopouzdanja. Kretali su se odlično, stvarali šanse i sada je najvažnije da momčad ostane u tom ritmu", rekao je 52-godišnji Benitez. "Imam svoje bilješke i mogu jamčiti da se još možemo poboljšati. No, glavno je da momčad napreduje i da je sve bolja. Pokušavamo uskladiti male stvari na svakom treningu, igrači su fokusirani od prvog dana, žele naučiti i poboljšati se i vrlo je pozitivno vidjeti kako to rade. Dobra je stvar da dosta igrača zabija golove. Siguran sam da će utrka za naslov prvaka biti tijesna i mislim da možemo poboljšati neke stvari kada vidim da možemo zabiti osam golova", dodao je Benitez.

RIM - Talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport objavio je imena 11 nogometaša koji čine najbolju momčad Europe u 2012. godini, a na tom popisu su četiri igrača Barcelone - Jordi Alba, Andres Iniesta, Sergio Busquets i Lionel Messi. Zanimljivo je da u idealnoj momčadi nema niti jednog nogometaša koji igra u engleskoj Premier ligi. Gazzetta dello Sport je u idealnu momčad uvrstila vratara Samira Handanovića (Inter), braniče Jordija Albu (Barcelona), Thiaga Silvu (PSG), Matsa Hummelsa (Borussia Dortmund), Philippa Lahma (Bayern), veznjake Andreu Pirla (Juventus), Andresa Iniestu, Sergija Busquetsa (oba Barcelona), napadače Lionela Messija (Barcelona), Radamela Falcaa (Atletico Madrid) i Cristiana Ronalda (Real Madrid).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙