FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uprava Podravke imenovala direktora Danice

ZAGREB, 17. prosinca 2012. (Hina) - Uprava Podravke d.d. na svojoj današnjoj sjednici donijela je odluku o imenovanju Vladimira Bunića predsjednikom Uprave mesne industrije Danica d.o.o. a Maje Janach internim revizorom Podravke, priopćeno je iz te koprivničke tvrtke.

Uprava Podravke, kao Skupština povezanog društva Danica, danas je u interesu daljnjeg unaprjeđivanja poslovanja te mesne industrije, donijela odluku o izmjeni osnivačkog akta Danice i to na način da se njezina Uprava sastoji od predsjednika i člana Uprave.

Za predsjednika Uprave Danice d.o.o. s 1. siječnja 2013. godine imenovan je Vladimir Bunić, diplomirani ekonomist koji je zadnjih godina u Podravki obavljao poslove direktora Sektora upravljanja uslugama, Sektora proizvodnje, savjetnika Predsjednika Uprave te direktora za restrukturiranje. Dosadašnji direktor Danice Dragan Habdija nastavlja svoj mandat kao član Uprave.

Time će se osnažiti upravljački tim Danice kako bi mogao odgovoriti izazovima redovnog vođenja poslovanja društva kao i posebnim zadaćama vezanim uz rast i restrukturiranje mesnog programa, navodi se u priopćenju iz Podravke.

Ujedno, na današnjoj sjednici Uprava Podravke donijela je odluku o imenovanju Maje Janach za internog revizora Društva, s danom 1. siječnja 2013. godine.

Maja Janach diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, nakon čega se obrazovala za Ovlaštenog internog revizora pri Hrvatskoj sekciji internih revizora Hrvatske te za Certified Fraud Examiner na Association of Fraud Examiners. Svoju profesionalnu karijeru započela je u Podravki obavljajući poslove Voditelja plana i analize za društva u inozemstvu te Voditelja kontrolinga u Podravka International u Varšavi.

Dalje svoju karijeru nastavlja u Luri d.d. kao Internal Auditor, nakon čega odlazi u Deloitte Hrvatska na radno mjesto Senior Consultant for Internal Audit, potom za Pomoćnika direktora Sektora za Računovodstvo Grupe i konsolidaciju u Hrvatskom Telekomu te u Dukat d.d. na poslove internog revizora gdje je do sada radila, zaključuje se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙