FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 27. rujna 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Udari bure su jaki na dionici autoceste A 1 između tunela Mala Kapela i Otočca te na A6 Rijeka- Zagreb između čvorova Oštrovica i Ravna Gora. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac od 9 do 18 sati bit će prekidan promet između čvorova Novska i Nova Gradiška. Vozila će se na dionici Novska-Okučani propuštati prvih 20 minuta svakog punog sata, a na dionici Nova Gradiška-Okučani od 30. do 50. minute svakog sata. Zbog radova na autocesti A1 promet teče suženim kolnikom: između Donje Zdenčine-Jastrebarsko od 15. do 19. kilometra u smjeru Zagreba i od 3. do 6 kilometra u smjeru Karlovca, kroz tunel Malu Kapelu, na nekoliko dionica između čvorova Sveti Rok i Maslenica, kroz tunel Sv.Rok u smjeru Splita. Na istoj autocesti, A3, između čvora Ivanja Reka i odmorišta Ježevo u oba smjera vozi jednim trakom. Na Riječkoj obilaznici zbog radova na mostu Rječina vozi se jednim trakom od čvora Orehovica do tunela Škurinje 1 u smjeru Istre, te između čvorova Rujevica i Orehovica u smjeru Zagreba. Zbog razminiranja u vremenu od 8 do 18 sati povremeno se zatvaraju ceste: državna D50 Gospić-Gračac kod naselja Medak. Vozila se propuštaju svaki sat po 15 minuta, a moguć je i obilazak Gospić-Korenica-Udbina-Gračac D25-D1 i županijska cesta ŽC3229 Topusko-Maljevac. Vozila se propuštaju po 15 minuta prije svakog punog sata. U Zagrebu, zbog radova na Jadranskoj aveniji vozi se dvosmjerno preko nadvožnjaka iznad kanala Sava-Odra, između rotora i čvora Lučko.

ZAGREB - U većem dijelu Hrvatske djelomice, u Dalmaciji pretežno sunčano i iznadprosječno toplo. Samo će na riječkom području, u unutrašnjosti Istre i Gorskome kotaru prevladavati oblačno povremeno s kišom, mjestimice uz grmljavinu. Poslijepodne i u noći i u ostalim kopnenim krajevima moguća je prolazna kiša ili kratkotrajan pljusak. Vjetar slab do umjeren, u gorju i jak jugozapadni, a na Jadranu će umjereno do jako jugo slabiti i okretati na jugozapadnjak, već prijepodne na sjevernom dijelu. Najviša temperatura zraka većinom između 22 i 27, u Slavoniji, Baranji i Dalmaciji od 28 do 32 Celzijeva stupnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙